בריאות ותזונה בריאה הם חלק מהוויה האישית והמשפחתית שלי.
תזונה בריאה הייתה תמיד חלק מהתפריט המשפחתי שלנו אבל בשנים האחרונות, גם כחלק מהעיסוק המקצועי שלי, אני מוצאת את עצמי מתעמקת בזה יותר ויותר ומנסה להבין איך להפוך את המטלה הזו, של הכנת אוכל בריא יומיומי בבית, למטלה פשוטה ואפשרית!
אז בשנים האחרונות מצאתי את עצמי בכל מיני סדנאות וקורסים בנושא אבל המשיכה הפנימית שלי היא לכיוון התזונה הטבעונית..
…
לא..לא.. אני לא טבעונית.. אבל אני גם לא "לא טבעונית"- אני משהו כזה באמצע- משוחררת מהגדרות ויכולה לאפשר לעצמי את החופש של לחטוא מדי פעם (או פעמיים) בתזונה מן החי "שלא לומר בשר…🙂
אבל יש משהו בטבעונות הבריאה שקוסם לי- היכולת ליצור יש מאין, לברוא משהו אחד ממשהו אחר.. להיות יצירתי במרקמים, בטעמים, בצבעים- ואני כל הזמן מתנסה..
אז לפעמים מלוות את הניסיונות תנועות פה מוזרות, המסוות את התחושות הפנימיות של הבנות שלי- כדי לא להעליב אותי..🙂
ולפעמים יוצאים מטעמים מדהימים, טעימים, כאלה שהמרקם שלהם מחליק לך בגרון ועם כל ביס אתה מרגיש את הבריאות נצמדת לכל תא ותא בגוף ומרפא אותו.
כאלה טעמים היו אתמול בסדנא מופלאה שעשיתי ב- Feincook@ שהתמקדה בהכנת גבינות טבעוניות- משקדים, מטופו, מקשיו, ושוב הקסם הזה קרה- הטופו התחפש לגבינת חלומי, השקדים ללבנה, והקשיו לגבינת מוצרלה נמתחת על גבי פיצה.. והכל כל כך טעים!
יש משהו במקום הזה שמשרה נעימות, נועם ונחמה…
הולכת להכין…מעניין מה הבנות שלי יגידו על זהJ
19/05/2016